Det tar sex dygn att nå destinationen.
Bara nio fartyg besöker platsen per år.
Brittiskan Kelly Green bor på världens mest isolerade ö.
– Jag älskar det, säger hon om platsen som ligger mer än 200 mil från närmsta stad.
Det var aldrig meningen att flygvärdinnan Kelly skulle flytta till Tristan da Cunha, en vulkanisk ögrupp med 226 invånare mellan södra Afrika och Sydamerika.
När hon anlände 2012 var det för att hälsa på sin pappa som var stationerad där. Men på flygplatsen mötte hon Shane. När han hjälpte henne med bagaget började de prata.

Kelly Green fann stora kärleken på ön.
Senare sågs de på den lokala puben, den enda som finns på ön.
När hon återvände till England fortsatte de att hålla kontakten.
– Två år in i förhållandet visste jag att nästa steg var att flytta ihop. Jag ville bo på Tristan da Cunha, berättar hon för Business Insider.
I slutet av 2013 packade Kelly sina tillhörigheter och flyttade till ön. Shane byggde ett hus med två sovrum och utedass, och tillsammans bildade de familj. I dag har de två barn, en tioårig dotter och en treårig son, och visar upp tillvaron på Tiktok.
@tristandacunhakg Like and comment to have a chance of getting a free postcard sent all the way from #tristandacunha #competition #remote #ships #fyp #penguin
Livet på Tristan da Cunha är enkelt men rikt. Kelly beskriver det som fridfullt och tyst, en stark kontrast till hennes hektiska liv i England.
– Förr brukade jag gå upp klockan två på morgonen, pendla över en timme till Gatwick airport och jobba 16-timmars skift, säger hon.
– Nu är jag turistchef på ön och det tar mig två minuter att gå till mitt kontor.
Kelly älskar friheten ön erbjuder.
– Jag går fem till sju kilometer varje eftermiddag och stöter aldrig på någon. Det är så fridfullt och tyst – helt annorlunda än mitt liv i England.
Allt på en så avlägsen plats är såklart inte enbart en dans på rosor. Importvaror är dyrare och det krävs noggrann planering för att beställa allt från mat till julklappar, eftersom bara nio fartyg anlöper ön varje år.
– Öborna väntar ivrigt på fartygen, inte minst eftersom de har med sig förnödenheter utan också nyheter, brev och en känsla av band till den större världen, säger hon i en video på Tiktok.
Öborna talar en dialekt av engelska som används av det minsta antalet människor i världen. Jordbruk är en gemensam syssla. Varje invånare på ön får två får och en ko per familj. Enligt Kelly betyder det att befolkningen är självförsörjande.
Medan det finns två kyrkor saknar ön en restaurang.
– Vill man ha en hamburgare måste man mala köttet och baka brödet. Det är helt enkelt en helt annan livsstil, säger hon.
Sjukdomar kan ställa till det.
– Särskilt om det är akut. Ön har bara grundläggande vård. Allvarliga åkommor innebär en sexdagars-resa på havet till Kapstaden.
Naturkatastrofer är ett annat orosmoln. När öns vulkan Queen Marys peak fick ett utbrott 1961 tvingades hela befolkningen evakueras till England i två år.
Någon flygplats går inte att bygga på ön eftersom den är för stenig.
Trots utmaningarna har Kelly funnit sig tillrätta på Tristan da Cunha.
– Jag känner mig mer hemma här än jag någonsin gjorde i England. Det kan bero på att jag har växt upp över hela världen.
I pluskolumnen listar hon trygghet och gemenskap, och ser det som en fördel att alla känner alla.
– Jag skulle aldrig drömma om att låta ett litet barn gå ensam i England. Men här behöver jag inte oroa mig.
– Det finns alltid någon som ser efter dem eller säger till dem om de inte sköter sig. Min son kan vara ute i trädgården medan jag är inne i huset.
I videon på Tiktok säger hon:
– Vi är kanske långt från allt, men vi har aldrig tråkigt. Öns skönhet, befolkningens värme och vårt enkla liv gör det här till en verkligt speciell plats att leva på.

Skolan är för alla årskullar och har 20 elever.

Bor man på Tristan da Cunha är det långt till alla andra platser.

Tristan da Cunha är en vulkan-ö.

Kelly uppskattar den trygghet familjen har på ön.