Välkommen till landet där allt – precis allt – ska vara målat i vitt.
I Turkmenistan kräver presidenten att alla bilar och hus ska vara vita.
”Det här är ett väldigt märkligt land” säger turisten Drew Binsky.
Turkmenistan, det stora landet norr om Iran, är höljt i mystik. Med färre än 10 000 besökare per år rankas det som det sjunde minst besökta landet i världen.
Isoleringen från omvärlden beror delvis på landets strikta visumregler, som kräver att turister deltar i organiserade turer för att få inträde.
De få besökare som kommer in i landet visar gärna upp alla märkligheter i video – och du kan också se den amerikanske resejournalisten Drew Binsky som filmar alla udda platser.
”Jag tillbringade 24 timmar i Turkmenistan och det påminner väldigt mycket om Pyongyang, huvudstaden i Nordkorea” säger han.
”Enorma vita marmorbyggnader men knappt några människor. Och så den märkliga känslan av att vara bevakad. Det här är ett väldigt märkligt land.”

Nästan bara vita marmorhus i Turkmenistans huvudstad.
Huvudstaden Ashgabat är en stad präglad av extrem extravagans och en besatthet av vit marmor. Inom ett område på drygt 30 kvadratkilometer glittrar nära tusen byggnader, klädda i över fem miljoner kubikmeter importerad vit marmor.
Den här överdådiga uppvisningen av marmor har till och med gett Ashgabat en plats i Guinness rekordbok. Från ministerier till parlamentsbyggnaden, allt är täckt i bländande vit marmor, och det ger staden en surrealistisk och nästan spöklik atmosfär.
Bakom den glittrande fasaden döljer sig en verklighet präglad av kontroll och undertryckande. Gatorna är ofta tomma, nästan som en spökstad, och en känsla av övervakning genomsyrar allt.

Folktomt bland alla stora vita hus.
Att ta bilder eller filma kan vara nervöst, och det är tydligt att regeringen noggrant styr bilden av landet utåt.
Mindre än en procent av befolkningen har tillgång till internet, och över 90 procent av alla arbetare är anställda av staten. Det är siffror som antyder en stark statlig kontroll och begränsad individuell frihet.
Och som turist är det inte direkt en frihetskänsla att åka runt i landet. Man måste ha en privat guide som följer varenda steg.
Enligt Drew Binsky, som besökte Turkmenistan och dokumenterade sin resa i en Youtube-video, kostade hans fyra dagar långa privata tur drygt 1 000 dollar (ca 12 000 kr).
”Turkmenistan är ett extremt dyrt land att besöka, delvis på grund av de strikta visumreglerna som kräver att alla turister deltar i organiserade turer” säger han.
Turkmenistans märkliga karaktär kan delvis tillskrivas dess tidigare diktator, Saparmurat Nijazov.

Den nuvarande presidenten, med det krångliga namnet Gurbanguly Berdimuhamedow.
Nijazov styrde landet med järnhand och införde en rad bisarra lagar och förordningar. Han döpte om månaderna efter sina familjemedlemmar, förbjöd opera, balett och cirkusar, och tillät endast vita bilar på vägarna. Dessutom krävde han att i princip alla hus skulle vara vita.
Han förbjöd till och med hundar som husdjur eftersom han ogillade lukten.
Dessa excentriska beslut har satt en outplånlig prägel på det turkmenska samhället och bidragit till den märkliga atmosfär som genomsyrar landet.
Även den nuvarande presidenten – med det krångliga namnet Gurbanguly Berdimuhamedow – omgärdas av mystik. Det har förekommit rapporter om att han varit försvunnen, men de flesta gissar att han fortfarande leder landet. Ett möte med presidentens kortege mitt i natten bidrar till bilden av en sluten och oåtkomlig regim.
Turkmenistan är alltså ett land fyllt av motsägelser. Den bländande vita marmorn i Ashgabat symboliserar landets rikedom, men döljer samtidigt en verklighet präglad av kontroll och begränsad frihet.
De excentriska lagarna och den nuvarande ledarens mystiska framtoning bidrar till bilden av ett land som är lika fascinerande som det är gåtfullt.
Nöjer du dig med att se bilder – eller blir du sugen på att åka hit?

Turkmenistan intill Kaspiska havet, nordlig granne med Iran.

Vita marmorhus i huvudstaden Ashgabat.

Nästan bara vita marmorhus i Turkmenistans huvudstad.