Folk får svindel bara av att se den här bilden.
Det är inte att undra på.
Flygvärdinnan står på toppen av världens högsta byggnad, Burj Khalifa.
– När jag nådde ända upp var mina händer helt klart lite svettiga, säger Nicole Smith-Ludvik, kvinnan bakom den dödsföraktande stuntinsatsen i Dubai i Förenta Arabemiratet.
Vid en första anblick säger förnuftet att reklamfilmen för flygbolaget Emirates måste vara fejk. Scenen där en flygvärdinna står på en liten avsats 828 meter över marken och håller upp skyltar med handskrivna meddelanden känns bara för otrolig för att inte ha gjorts med specialeffekter.

Det här är inget jobb för den som har anlag för svindel.
Den blir än mer fantastisk när man ser henne göra om videon, då för att lansera en mässa i Dubai. Smith-Ludvik står i förgrunden samtidigt som ett av flygbolagets massiva A380-plan dundrar förbi bakom henne.
”Världens bästa show sammanför vänner på toppen av världens högsta byggnad” står det på en av skyltarna.
Efter lanseringen drabbades flygbolaget av så många tvivlare att man tvingades slå tillbaka med en video som visar hur projektet genomfördes.
View this post on Instagram
I centrum för videon står Smith-Ludvik, som till yrket inte är flygvärdinna utan instruktör inom fallskärmshoppning.
Det blev hon efter att som ung ha skadats svårt i samband med en bilolycka. Läkarna tvivlade först på att hon skulle överleva. Om hon mot all förmodan ändå skulle göra det – menade de – var chanserna att hon skulle kunna gå igen minimala.
Men Smith-Ludvik slog inte bara läkarna med häpnad. Hon blev efter tillfrisknandet den yngsta personen någonsin att hoppa fallskärm i USA:s alla 50 stater.
– Hej, mamma, hörs Smith-Ludvik, säga i videon i ”bakom-kulisserna-videon”.
Emirates sökte först en lämplig kandidat bland sina flygvärdinnor men valde slutligen en professionell fallskärmshoppare för att garantera säkerheten.
Företaget uppger att ingen green screen eller trickfilmning användes. Samtidigt försäkras tittarna om att man följde strikta säkerhetsprotokoll under tagningen som genomfördes när världen drabbats av corona-viruset.
Det tog inspelningsteamet en timme och 15 minuter att klättra från våning 160. De inblandade påbörjade klättringen före soluppgången för att filma i det tidiga morgonljuset och klättrade på stegar inuti rör för att nå toppen.
– Personligen tror jag inte att någon kan vara orädd som är vid sina sinnes fulla bruk. Det är en känsla vi har med oss av naturen. Men det är sättet vi hanterar våra rädslor på som avgör livskvaliteten, har Smith-Ludvik kommenterat projektet.
Hela inspelningen tog fem timmar att slutföra. Man använde en drönare för att fånga bilderna. Planet som flyger förbi i bakgrunden tvingades till 20 varv för att scenen skulle bli perfekt.
Under tiden var Smith-Ludvik fäst vid plattformen på tre olika punkter. Hon bar en dold sele under uniformen och var från två andra punkter säkrad direkt till toppen av byggnaden.
Emirates ordförande, Tim Clark, förklarade kampanjen med att flygbolagets mål är att ”utmana normen och tänja på gränserna”, och att reklamen förkroppsligar bolagets engagemang för säkerhet och innovation.

Flygbolaget Emirates sökte först kandidaten för reklamfilmen inom egna personalen men anlitade sedan en professionell fallskärmshoppare.