Här är staden där man inte ska gå för nära det stora hålet.
Det är 525 meter djupt och fortsätter bli djupare så länge man gräver efter diamanter.
– Vi lever bokstavligt talat vid ett enormt stup, men vi är ju vana vid det, säger Diana Petrenko, en av invånarna i Mirny, Sibirien.
Mirny ligger i den avlägsna och karga regionen Sibirien i Ryssland. Det är är en stad som blivit världskänt för ett gigantiskt och djupt hål.

Ramla inte ner i hålet! Staden Mirny i Ryssland ligger vid kanten av ett 525 meter djupt hål.
Det här dagbrottet, känt som Mirnygruvan (det kallas även ”Mir Mine” eller ”Sibiriska hålet”), är en av världens största diamantgruvor och har bidragit till att sätta staden på kartan.
Gruvan är cirka 525 meter djup och har en diameter på över 1,2 kilometer.
Gruvans massiva storlek gör den synlig från rymden och har varit föremål för många vetenskapliga studier och dokumentärer
Mirny grundades 1955 efter upptäckten av en stor diamantfyndighet i regionen.
En av de geologiska expeditionerna hade skickats ut på uppdrag av Sovjetunionens ledare för att lokalisera nya diamantresurser.
Den sovjetiska regeringen hade ett stort behov av diamanter för både industriella och ekonomiska ändamål – och upptäckten i Mirny blev oerhört viktig. På 1960-talet blev Mirny en av de främsta källorna för diamanter i Sovjetunionen.

Ramla inte ner i hålet! Staden Mirny i Ryssland ligger vid kanten av ett 525 meter djupt hål.
Gruvverksamheten i Mirny inleddes 1957, och staden växte snabbt runt gruvan. Eftersom gruvan och staden är belägna i ett av de mest ogästvänliga klimaten i världen, med extremt kalla vintrar och korta somrar, byggdes bostäder och infrastrukturer för att klara de extremt tuffa förhållandena.
Den här delen av Ryssland har en medeltemperatur i januari på -43 grader. I hela regionen finns ett 140 meter tjockt lager av permafrost. Det är därför lite speciellt att bygga på ett ställe som har permafrost. Det är svårt att gräva ner något. Alla byggnader står därför på pålar som man borrat ner.
Arbetet i gruvan var inte bara tekniskt krävande på grund av dess storlek utan också farligt på grund av de extrema väderförhållandena.

Hålet är så stort att det är synligt från rymden.
Numera bedrivs en viss gruvverksamhet i underjordiska tunnlar. Gruvan har dock blivit en ikonisk del av stadens identitet och en påminnelse om de storslagna ambitionerna under Sovjetunionens tid.
– Vi lever bokstavligt talat vid ett enormt stup, men vi är ju vana vid det, säger Diana Petrenko, en av invånarna.
Trots att gruvverksamheten har minskat har Mirnyj fortsatt att utvecklas. Staden är hem för omkring 40 000 invånare och fungerar som ett viktigt administrativt centrum i regionen. Den ryska företaget Alrosa, som är världens största producent av diamanter, har fortfarande sitt huvudkontor här och spelar en central roll i stadens ekonomi.
Diana Petrenko, en talesperson för Alrosa, säger att företaget inte släpper det exakta antalet anställda som är baserade i Mirny. Men Petrenko bekräftade att de flesta av Alrosas 35 000 anställda är baserade i Yakutia, regionen där Mirny ligger.
2011 uppskattade BBC att cirka 70 procent av befolkningen arbetade för diamantbolaget.

Det ”sibiriska hålet” vid staden Myrni i Sibirien.